دوشنبه, ۱۱ اسفند ۱۳۹۳
۱۰:۱۶
۲۲
طبقه بندی:
اخبار سازمان
قواعد تأسیسی سازمانهای استانی مبتنی بر پراکندگی و تعدد مراکز قدرت و عدم تمرکز مدیریت، متعیّن بوده و علیالاصول نظام انتخاباتی به صورت هم عرض بهموازات نگاه تقنینی به جهتی تکاثرطلبانه و پلیارشی قدرت متمایل میگردید.
تطور تاریخی سه دوره گذشته و فهم جدید ارزشهای نهادینه همراه با خاستگاه اصحاب فناوری، پارادایمی را بوجود آورد که در این بستر لزومآ حضور حداکثری نمایندگان جهت تصریح منافع، صورتبندی نوینی را برای پاسخگویی به انتظارات طیفهای مجموعه تکنوکرات فناوری را نشان میدهد.
جامعه فناوری اطلاعات همانند هر جامعه دیگر چه از منظر ارگانیکی تالکوت پارسونز و چه مدل سایبرنتیکی کارل دویچ بالضروره در حوزه ساختاری نیازمند بازاندیشی مستمر استراتژی همگرایی، وفاق و همدلی و اشتراک نظر است.
در این مسیر سازمان نصر کشور که از وضعیت افول کسب وکار جامعه فن سالار خود رنج میبرد، در نخستین اقدام باوحدت نظر، عزم صنفی را برای استفاده از فرصتهای آتی، نقطه عزیمت خود قرارداد تا این محاسبه پذیری را در خلال مأموریت دور چهارم منجر به ظرفیت سازی و رشد و توسعه پایدار نماید.
اهتمام والا و مساعی ارزنده کارکترهای ادوار قبل، موجب شده که سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در امور فناورانه چندوجهی در مرکز مثلث دولت، جامعه و بخش خصوصی، با رسالتی مسئولانه محوریت داشته باشد و در موقعیت حاکم پایش نظام دانایی و احتراز از اتخاذ مواضع غیراصولی استلزامی برای توسیع این دستاورد است.
ترک مبارزه قدرت رأس هرم از سوی شخصیتهای با سابقه که میتوانند نقطه ارشمیدسی برای جامعه آیتی باشند، نشان داد که تجانس منافع صنفی تقدم بر اراده معطوف به الویتهای شخصی است و این پایمردی، سناریوی پیش داوریهای بینالذهانی را با موضوعیت رقابتآمیز نیروهای متخالف، به حرکت همکاری جویانه جامعنگر منجر نمود و در شرایط کنونی که بلوغ سازمانی مسیر استعلایی را طی میکند سنت جدیدی را نهادینه کرد که قطعا جهت تحفظ آن، مسئولیت اعضای شورای مرکزی، علیالخصوص هیأت رییسه را دو چندان میکند.
شرایط ایجابی با عنایت به شعاع تسری تصمیمگیریها در عرصه ملی، سطح انتظار جامعه فکور فناوری اطلاعات را به نقطهای رسانده که موضوع هدفگذاریهای دقیق برای تسریع ضرباهنگ توسعه خردمندانه، علیالقاعده در صدر برنامهها قرار گیرد و شورای مرکزی با نگرشی تمامیت محور در احصاء منافع همکاران فهیم خویش ضمن صیانت از میراث دورههای پیشین، صنعت فناوری کشور جمهوری اسلامی ایران را به اشلهای جهانی نزدیک سازد.
حلقه آخر این سلسله همکاریها، حمایت مؤثر منتخبین در راستای وحدت نگرشهای متعارض با انبساط گفتمانی از سوی آحاد جامعه فرهیخه ما، قطعا جایگاه رفیع و پایگاه اجتماعی صنف را به نمایش گذاشته و موجبات تراکم روابط نمایندگان را به صورت مضاعف فراهم خواهد نمود.
در پایان کلام ضمن آرزوی توفیق برای اعضای منتخب شورای مرکزی، ربط وثیق گزینش هیآت رییسه مشعر بر امعان نظر در چهار چوب عقلانیت و خردورزی را مستحضر می دارد و امید واثق دارد که بخش فوقانی هرم قدرت حاکی از وحدت حین تکثر باتوجه به شاخصههای مدیریتی و مناسبات اجتماعی و پای بند به مکارم اخلاقی و پاسداشت حرمتها و ارزشهای متعالی انسانی رقم خواهد خورد .