03/09/1403  
 
پنجشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۱۳:۲۹ ۲۵
طبقه بندی: اخبار سازمان
چچ
 ضرورتی به نام اعتماد به بخش خصوصی

گفت و گو ناصرعلی سعادت با روزنامه ایران به مناسبت هفته دولت

ضرورتی به نام اعتماد به بخش خصوصی

ناصرعلی سعادت رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور بیشتر دغدغه‌اش اقتصاد مقاومتی و حضور بیشتر بخش خصوصی است و می‌گوید اگر به جای وزیر ارتباطات بود، به طور قطع تمام ظرفیت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را در جهت اجرای قانون سیاست‌های اصل 44 و سیاست کلی اقتصاد مقاومتی به کار می‌گرفت تا دولت از فعالیت‌های اجرایی که باید به بخش خصوصی واگذار شود، خارج شده و عرصه را برای حضور کسب و کارهای خصوصی فراهم کند.

 «ناصرعلی سعادت» می‌افزاید: برای مثال ایجاد مراکز داده، حوزه‌ای است که باید دولت از آن کناره‌گیری کرده و زمینه را برای ورود بخش خصوصی فراهم کند. وی موضوع کناره‌گیری دولت را به خرید پهنای باند از خارج کشور و ارائه خدمات به استارتاپ‌ها نیز تعمیم می‌دهد و معتقد است باید از استارتاپ‌ها حمایت شود، اما نه به قیمت نابودی آن صنعت. از نگاه رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، دولت نباید به اسم حمایت از استارتاپ، اقدام به راه‌اندازی دیتاسنتر کند بلکه باید استارتاپ‌ها را با هزینه دولت به سوی دیتاسنترهای بخش خصوصی هدایت کند.

 سعادت، وزیر ارتباطات را یکی از وزیران موفق دولت تدبیر و امید می‌داند و معتقد است در دو سال گذشته اقدامات بسیار مفیدی را به نتیجه رسانده است. وی توجه ویژه واعظی به تولید محتوا را یکی از دستاوردهای بزرگ وزیر ارتباطات می‌داند و می‌گوید: این عملکرد موفق، منجر به ارائه پهنای باند رایگان به مراکز داده شد و به تبع آن، رشد چند برابری را در ظرفیت محتوایی کشور رقم زد که همین موضوع سبب شد ظرفیت ارتباطات داخل کشور به طور قابل توجهی افزایش یابد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، موفقیت‌های وزیر ارتباطات را تنها محدود به این موضوع نمی‌داند و معتقد است یکی دیگر از نقاط قوت واعظی، توجه و حمایت بیشتر از بخش خصوصی نسبت به دولت‌های پیشین و همچنین پر رنگ شدن نقش مشورتی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور به عنوان نماینده صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات  است.
وی تدوین و اجرایی‌سازی پروانه‌های جدید ارتباطات مانند FCP، SERVCO و MVNO(اپراتور مجری تلفن همراه)، اجرایی شدن وام وجوه اداره شده و بسیاری از موارد دیگر را نیز بخشی از نقاط درخشان کارنامه وزیر ارتباطات می‌داند.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور نقطه ضعف‌ها و ایرادهایی هم به وزیر ارتباطات دولت یازدهم وارد می‌داند و می‌گوید: هرچند ارثیه‌ای که دولت تدبیر و امید از دولت پیشین دریافت کرده بود، توان بیشتری برایش نگذاشت، اما در مدت سپری شده از عمر این دولت، امکان واگذاری امور بیشتر به بخش خصوصی و صنف فعال در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات وجود داشت. به هرحال دولت باید به بخش خصوصی اعتماد کند، چرا که با این عمل، قانون را هم اجرا خواهد کرد.
 
متن گفت و گو در ویژه نامه روزنامه ایران که به مناسبت هفته دولت منتشر شده است را از اینجا مطالعه کنید.
منبع:
آدرس کوتاه شده: